Overwater Hypotheekadvies

Overwater Hypotheekadvies: staat voor maatwerk, professioneel en betrokken.

Maatwerk: op basis van de uitkomst van het adviesgesprek adviseren wij u de meest geschikte hypotheek met de bijbehorende hypotheekverstrekker.
Professioneel: door onze kennis en ervaring van de (lokale) markt zijn wij dé gesprekspartner voor u op hypothecair gebied.
Betrokken: Wij vinden het opbouwen, onderhouden en indien gewenst het uitbouwen van een goede samenwerking erg belangrijk.

Hypotheekadvies en –bemiddeling

Bij de aankoop van een woning verzorgen wij voor u het hele traject, van offerte tot aan het passeren van de hypotheek bij de notaris. Bij het oversluiten of aanpassen van een bestaande hypotheek onderzoeken wij of er rentevoordeel valt te behalen zoals bij oversluiten of het verhogen van uw bestaande hypotheek.

Onze hypotheekspecialisten hebben veel ervaring en zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de hypotheekmarkt. Samen met u kijken wij naar uw individuele wensen en mogelijkheden, om u van een passend hypotheekadvies te voorzien.

Onze werkwijze is als volgt: als u een vraag heeft over een hypotheek dan plannen we in goed overleg een telefonische intake met u in. In de telefonische intake maken wij een quick-scan waarin uw wensen en mogelijkheden in kaart worden gebracht. Op basis hiervan kunnen onze hypotheekspecialisten in goed overleg met u aangeven of het advies- en bemiddelingsproces verder kan worden opgepakt (of niet).

 

Meer informatie

Wist u dat?

  • U tegenwoordig door de lage rente uw oversluitboete vaak snel en eenvoudig terugverdient?
  • U via oversluiten uw aflosvrije hypotheek kunt oversluiten naar een annuïteiten hypotheek tegen mogelijk lagere lasten?
  • U uw hypotheek kunt verhogen en dit consumptief kunt gebruiken of voor de aankoop van een andere (vakantie) woning?
  • U bij een oversluiting in sommige gevallen de bijkomende kosten kunt meefinancieren, zodat u geen eigen middelen nodig heeft.

Een hypotheek bij aankoop van een woning

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing. U gaat een langdurige financiële verbintenis aan en wenst zekerheid over de keuze voor  de meest passende oplossing van voorwaarden, aflossing en rente.

Vraag advies aan onze specialisten
https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/2019/12/FotografieIngeborgvanBruggen-8123.jpg

Een hypotheek oversluiten of aanpassen

Met de huidige lage rentestand is het wellicht interessant om uw bestaande hypotheek over te sluiten tegen een gunstiger tarief. Onze specialisten adviseren of dit voor u lonend is. Dit kan bestaan uit een een lagere maandlast, een versnelde aflossing of ruimte om een verbouwing te doen.

Vraag het onze hypotheekspecialisten

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.