Een eerste huis kopen?

Bent u van plan om uw eerste huis te kopen? Dan vormt dat in de regel een spannende tijd waarin u over veel zaken moet nadenken en belangrijke beslissingen moet nemen. Niet alleen over de keuze van uw woning, ook over hoe u die gaat financieren. Wij helpen u hier graag bij.

Als starter op de woningmarkt is het belangrijk om goed inzicht te krijgen in uw wensen en uw mogelijkheden. Over woonwensen hebben starters vaak concrete ideeën, maar over het financieren van hun woning is het beeld vaak minder scherp.

Hoeveel mag u lenen?

Allereerst wilt u natuurlijk weten wat u maximaal kunt lenen, zodat u gericht op zoek kunt gaan naar uw eerste huis. Ons advies: kijk niet alleen naar uw maximale hypotheek, maar ook naar het maximale bedrag dat u per maand wilt besteden aan uw woonlasten. U moet immers ook genoeg overhouden om leuke dingen te blijven doen!

Wij helpen u graag om de maximale hypotheek vast te stellen die bij u past én genoeg ruimte biedt om uw droomhuis te kunnen kopen.

HypotheekCheck

Als u wilt gaan kopen, dan wilt u eerst weten wat u maximaal kunt lenen. Zorg dat u goed voorbereid de woningmarkt op betreedt, mede omdat u vaak snel moet schakelen om binnen de gewenste tijd een hypotheek af te sluiten. Wij helpen u, als onafhankelijke hypotheekadviseur, bij deze belangrijke stap. Door onze eenvoudige calculator te gebruiken krijgt u een realistisch beeld van wat u daadwerkelijk kunt lenen en wat de maandlasten zullen zijn. Met de Overwater Hypotheekcheck heeft u snel een goed beeld van uw maximale hypotheek.

https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/Hypotheek-aanbieders.png

Anderen bekeken ook

Hypotheekadvies

Bij de aankoop van een woning verzorgen wij voor u het hele traject, van offerte tot aan het passeren van de hypotheek bij de notaris.

Lees meer

U heeft een woning

Heeft u een eigen woning en bent u van plan om binnenkort een ander huis te kopen? Dan krijgt u met meer zaken te maken dan toen u uw eerste woning kocht

Lees meer

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.