U heeft een woning

Heeft u een eigen woning en bent u van plan om binnenkort een ander huis te kopen? Dan krijgt u met meer zaken te maken dan toen u uw eerste woning kocht. Denk alleen al aan de verkoop van uw huidige woning. Gaat u eerst kopen of juist eerst verkopen. Wat kan er met de overwaarde gedaan worden of hoe werkt een overbruggingshypotheek.
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste hypotheek.

Maximale hypotheek
Net als bij starters is de eerste stap inzicht te krijgen in wat u maximaal kunt lenen, zodat u gericht op zoek kunt gaan naar een nieuwe woning die passend is bij uw budget. Met als bij starters geldt ook hier ons advies: kijk niet alleen naar uw maximale hypotheek, maar ook naar het maximale bedrag dat u per maand wilt besteden aan uw woonlasten. U moet immers ook genoeg overhouden om leuke dingen te blijven doen!

Wij helpen u graag om de maximale hypotheek vast te stellen die bij u past én genoeg ruimte biedt om uw droomhuis te kunnen kopen. Daarbij kijken wij uiteraard ook naar de geschatte verkoopopbrengst (of eventueel verlies) van uw huidige woning en naar zaken als eventuele overbruggingsfinanciering, gebruik van overwaarde en inbreng van eigen spaargeld.

Een bestaande hypotheek aanpassen.

U heeft een hypotheek via Overwater of een andere hypotheekverstrekker of advieskantoor. Een hypotheek is een dynamisch product en hierdoor is de kans groot dat er tijdens de looptijd onderhoud nodig is. Er kan altijd iets in de persoonlijke situatie of wet- en regelgeving veranderen waardoor een gesprek wenselijk is. Wij brengen graag in kaart in welke mate de hypotheek mee kan veranderen.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.