WGA eigenbeheerverzekering

Samen vinden wij de WGA eigenbeheerverzekering die bij uw bedrijf past.

Als werkgever bent u standaard bij het UWV verzekerd. De premies van het UWV stijgen fors, waardoor het risico bestaat dat u hierdoor met hogere kosten te maken krijgt. U kunt WGA ook in eigen beheer regelen. Met de eigenbeheerverzekering draagt u het risico voor de arbeidsongeschiktheid van uw (ex-)werknemers. De betaling van de WGA-uitkering en de kosten van de re-integratie komen voor uw rekening. Het gaat dan om werknemers die ziek worden nadat u eigenrisicodrager bent geworden. Eigen risico dragen betekent dat u minder aan arbeidsongeschiktheidspremies betaalt. Maar u heeft ook verantwoordelijkheden en verplichtingen. We adviseren graag of dit iets is voor uw bedrijf.

Gerelateerde verzekeringen

Misschien zijn deze verzekeringen ook interessant voor u.

WGA eigen beheer

Wilt u eigenrisicodrager voor de WGA worden? Dan draagt u het risico voor de arbeidsongeschiktheid van uw (ex-)werknemers. De betaling van de WGA-uitkering en de kosten van de re-integratie komen voor uw rekening.

Lees meer

Collectieve ongevallen

De collectieve ongevallenverzekering keert eenmalig een bedrag uit als uw werknemers overlijden of blijvend invalide raken.

Lees meer

Werknemersschade

De werknemersschadeverzekering is een aanvullende verzekering. De verzekering geldt als vangnet voor situaties waarin door werknemers in verband met hun werkzaamheden, tijdens woon-werkverkeer of tijdens (personeels)activiteiten geleden schade niet wordt vergoed.

Lees meer

Ziekengeld

Verzeker tijdelijke arbeidsongeschiktheid door een ziekengeldverzekering of verzuimverzekering af te sluiten.

Lees meer

WIA

Met een WIA-verzekering zorgt u dat uw medewerkers niet voor financiële verrassingen komen te staan als ze langdurig arbeidsongeschikt raken.

Lees meer

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.