Eigen vervoerverzekering

Samen vinden wij de eigen vervoerverzekering die bij uw bedrijf past.

Goederen die u vervoert in een bestelwagen zijn vaak veel geld waard of het kost veel tijd om ze te produceren. Met een eigen vervoerverzekering verzekert u deze goederen tegen beschadiging en diefstal. Het gaat hierbij om zowel de goederen (en gereedschappen) die standaard in uw auto liggen als de goederen die u naar uw klant vervoert.

Gerelateerde verzekeringen

Misschien zijn deze verzekeringen ook interessant voor u.

Bestel-/vrachtauto

Schade die u met uw vrachtauto veroorzaakt, verzekert u met de bestel-/vrachtautoverzekering. Ook schade aan uw eigen vrachtwagen is verzekerd.

Lees meer

Werkmaterieelverzekering

Een werkmaterieelverzekering beschermt u tegen onvoorziene kosten door schade aan het werkmaterieel zelf, of door schade veroorzaakt door werkmaterieel.

Lees meer

Bedrijfsauto

Autoschade kost vaak meer dan alleen de reparatie. Vooral als uw bedrijf afhankelijk is van de mobiliteit van uw bedrijfsauto’s. Een bedrijfsautoverzekering heeft als doel schade aan of veroorzaakt door uw eigen bedrijfsauto te verzekeren.

Lees meer

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.