Hypotheek

Samen vinden wij de hypotheek die bij u als ondernemer past.

Ondernemen en een hypotheek, het lijkt een lastige combinatie omdat u een flexibel inkomen heeft. Bij een hypotheek voor ondernemers komt veel kijken. Hierdoor kunt u vaak moeilijk terecht bij reguliere hypotheekadviseurs of banken. De doorlooptijd is langer en u moet vaak meerdere aanbieders benaderen. Maar wist u dat u ook als ondernemer met personeel, zzp’er of freelancer in aanmerking komt voor een hypotheek? Met de ondernemershypotheek vraagt u als ondernemer net zo makkelijk en snel een hypotheek aan als ieder ander. Ook als u een startende ondernemer of zzp’er bent.

Als zakelijk hypotheekadviseurs weten we hoe we uw cijfers moeten lezen en hoe uw toetsingsinkomen voor de hypotheek wordt bepaald. Wij helpen u graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Afspraak maken

Anderen bekeken ook:

Hypotheek voor zzp'ers

Als u als zelfstandig ondernemer een hypotheek gaat aanvragen werkt dat anders dan wanneer u in loondienst bent. Hieronder leggen we u uit hoe het werkt met een hypotheek als u zelfstandig ondernemer bent

Lees meer

Hypotheekadvies

Bij de aankoop van een woning verzorgen wij voor u het hele traject, van offerte tot aan het passeren van de hypotheek bij de notaris.

Lees meer

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.