Pensioenadvies voor de ZZP'er

Als zelfstandig ondernemer wilt u dat alles goed is geregeld. Het is belangrijk om hierbij ook aan uw inkomen voor later te denken. U bent niet in loondienst en bouwt daardoor ook geen pensioen op. Het is dan ook belangrijk om zelf een voorziening te regelen. Welke voorziening het beste bij u past, is afhankelijk van uw wensen en uw doelen. Wij inventariseren deze met u en geven u het best passende advies. Daarnaast helpen wij u met het afsluiten of opzetten van de voorziening.

Neem contact op
https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/2020/03/bedrijfsauto-scaled.jpg

Pensioen opbouwen als zzp’er

In principe wijkt de pensioenopbouw van een zzp’er niet heel veel af van hoe dit werkt voor particulieren. Ondanks dat u als zzp’er niet gezien als een ander persoon, is het niet zomaar mogelijk gebruik te maken van een pensioenfonds van een bedrijf.

U bent eigen baas en moet alles zelf regelen, dus ook hoe u uw pensioen opbouwt.

Hoe u het beste uw pensioen op kunt bouwen als zzp’er hangt af van uw situatie. Overwater kijkt en denkt graag mee met hoeveel pensioen u wilt opbouwen en wat de beste manier is om dit te doen.

Zet de eerste stap en maak een vrijblijvende afspraak zodat we u kunnen helpen met het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Maak een afspraak

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.