Bestel-/vrachtautoverzekering

Samen vinden wij de bestel-/vrachtautoverzekering die bij uw bedrijf past.

Indien u een ongeluk veroorzaakt met uw vrachtauto en een ander heeft daardoor schade, bent u hiervoor wettelijk aansprakelijk. In de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM) is vastgelegd dat u als eigenaar of gebruiker van een (vracht)auto verplicht bent een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Met een bestel-/vrachtautoverzekering heeft u dekking voor de financiële gevolgen van schade die is veroorzaakt met uw vrachtauto. U kunt de vrachtwagenverzekering eenvoudig uitbreiden met dekkingen voor bijvoorbeeld inzittenden, rechtshulp en schade aan uw lading. En verzekert u meerdere vrachtwagens voor uw bedrijf, dan kan dat u een mooie korting opleveren.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze bestel-/vrachtautoverzekering? Stel uw vraag dan via ons contactformulier,
bel ons op: 0186 82 00 00 of maakt direct een afspraak met één van onze specialisten.

Verzekeringskaarten

Op onze verzekeringskaarten vindt u meer informatie over onze bestel-/vrachtautoverzekering van onze aanbieders.

Gerelateerde verzekeringen

Misschien zijn deze verzekeringen ook interessant voor u.

Bedrijfsauto

Autoschade kost vaak meer dan alleen de reparatie. Vooral als uw bedrijf afhankelijk is van de mobiliteit van uw bedrijfsauto’s. Een bedrijfsautoverzekering heeft als doel schade aan of veroorzaakt door uw eigen bedrijfsauto te verzekeren.

Eigen vervoer

Eigen vervoer van goederen, bijvoorbeeld gereedschap in de bus, of een container (laten) vervoeren kan goed verzekerd worden. Het risico van bijvoorbeeld schade, verlies of diefstal is hiermee gedekt.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.