Bedrijfsautoverzekering

Samen vinden wij de bedrijfsautoverzekering die bij uw bedrijf past.

Schade aan de auto wilt u graag zo snel mogelijk verholpen hebben, zeker als uw bedrijf afhankelijk is van de mobiliteit van uw bedrijfsauto’s. Een bedrijfsautoverzekering heeft als doel schade aan of veroorzaakt door uw eigen bedrijfsauto te verzekeren.

Dekking

Een bedrijfsautoverzekering of zakelijke autoverzekering is een verzekering voor uw bedrijfsauto. Autoschade kost vaak meer dan alleen de reparatie. Vooral als uw bedrijf afhankelijk is van de mobiliteit van uw bedrijfsauto’s. U kunt kiezen uit drie verschillende dekkingen voor schade aan uw voertuig en schade veroorzaakt door uw voertuig: Wettelijke Aansprakelijkheid (deze dekking is verplicht voor elke autobezitter), beperkt casco en casco. De dekking is afhankelijk van bijvoorbeeld de leeftijd en de waarde van het voertuig.
https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/2020/03/bedrijfsauto-scaled.jpg
https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/2020/03/bedrijfsauto-3.jpg

Wagenparkverzekering

Wanneer u meerdere bedrijfsauto’s gebruikt, kan een wagenparkverzekering een voordelige optie voor u zijn. Deze oplossing biedt u overzicht. Bovendien wordt dan vaak extra korting op de premie verleend. Wilt u meer weten over de voordelen van een wagenparkverzekering? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze bedrijfsautoverzekering? Stel uw vraag dan via ons contactformulier,
bel ons op: 0186 82 00 00 of maakt direct een afspraak met één van onze specialisten.

Verzekeringskaarten

Op onze verzekeringskaarten vindt u meer informatie over onze bedrijfsautoverzekering van onze aanbieders.

Gerelateerde verzekeringen

Misschien zijn deze verzekeringen ook interessant voor u.

Eigen vervoer

Eigen vervoer van goederen, bijvoorbeeld gereedschap in de bus, of een container (laten) vervoeren kan goed verzekerd worden. Het risico van bijvoorbeeld schade, verlies of diefstal is hiermee gedekt.

Werkmaterieelverzekering

Een werkmaterieelverzekering beschermt u tegen onvoorziene kosten door schade aan het werkmaterieel zelf, of door schade veroorzaakt door werkmaterieel.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.