Hypotheekadvies van de experts van Overwater

Of het nu om onafhankelijk hypotheekadvies voor uw eerste huis gaat, een verbouwing, het kopen van een andere woning of het oversluiten van uw bestaande hypotheek. Het afsluiten van een hypotheek is één van de belangrijkste financiële beslissingen die u neemt. U gaat immers een langdurige financiële verbintenis aan. En u wilt er zeker van zijn dat u het beste advies ontvangt, met de gunstigste combinatie van aflossing en rente.

Waar helpt onze hypotheekadviseur u bij?

Als volledig onafhankelijk hypotheekadviseur in de hoeksche waard kijken wij altijd naar uw specifieke situatie en bieden wij een oplossing die bij u past. Onze ervaren hypotheekspecialisten zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen op de hypotheekmarkt. En zij zijn niet alleen erkend financieel adviseur, maar ook erkend duurzaamheidsadviseur. Wij verzorgen het gehele traject, van het kosteloze eerste hypotheekadviesgesprek tot het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. Vanuit onze praktijk adviseren we ook over zaken als arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. Blijkt het dat we u toch niet kunnen helpen? Dan zorgen we dat u via ons uitgebreide netwerk wél op weg geholpen wordt.

Vrijblijvend hypotheekgesprek plannen

Zelf alvast uw hypotheek berekenen

Als u een huis gaat kopen, wilt u eerst weten wat u maximaal kunt lenen. Met onafhankelijk hypotheekadvies helpen we u bij deze belangrijke stap. Zelf alvast uw hypotheek berekenen? Doe dan de Overwater Hypotheekcheck met onze eenvoudige calculator. Zo krijgt u snel een realistisch beeld van wat u daadwerkelijk kunt lenen en wat de maandlasten zullen zijn. 

https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/Hypotheek-aanbieders.png

Hoe werkt ons hypotheekadviesgesprek?

Het eerste hypotheekadviesgesprek is altijd kosteloos. Na dit gesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn. Dit kunt u verwachten van ons adviestraject:

  1. Tijdens het eerste gesprek inventariseren we waar u naar op zoek bent. En wat uw mogelijke toekomstplannen zijn, want ook die zijn belangrijk bij de keuze voor een hypotheek. Onze adviseur maakt een eerste berekening van uw maximale hypotheek.
  2. Na het eerste gesprek ontvangt u van ons een quickscan (een berekening) waarin u ziet wat we voor u kunnen betekenen.
  3. Gaat u akkoord? Dan start het adviestraject. We duiken verder in de verschillende hypotheekverstrekkers en hun voorwaarden. Zo zoeken we de gunstigste keuze.
  4. We presenteren onze voorstellen en helpen u bij het maken van uw definitieve keuze. Keuze gemaakt? Dan starten we het aanvraagtraject.
  5. Wordt de aanvraag goedgekeurd? Dan gaan we de laatste fase in en maken we alles voor u in orde bij de notaris.

Klantbeoordelingen

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.