Overwater Hypotheken

Het afsluiten van een hypotheek is één van de belangrijkste financiële beslissingen die u neemt. U gaat immers een langdurige financiële verbintenis aan en u wilt er zeker van zijn dat u het meest passende advies ontvangt, met de bijbehorende voorwaarden en een zo scherp mogelijke rente.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw hypotheek. Als onafhankelijk adviseur kijken wij naar uw specifieke situatie en bieden wij een oplossing die bij u past. Onze ervaren hypotheekadviseurs zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen op de hypotheekmarkt. Wij verzorgen het gehele traject, van offerte tot het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. Onze adviseurs denken graag met u mee om te kijken wat in uw geval mogelijk is.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.