Gratis risicoinventarisatie-check.

Krijg overzicht en wees klaar voor de toekomst met de gratis risicoinventarisatie-check. Een brand of andere ramp kan veel schade aan uw bedrijfsgebouwen, inventaris en voorraden veroorzaken. En als uw bedrijf dan stil komt te liggen, verliest u ook nog eens inkomsten. Wij inventariseren uw risico’s, adviseren en verzekeren alleen als het nodig is.

                                     Afspraak inplannen
Plan hiernaast een gratis risicoinventarisatie-check in bij John Ruizeveld en krijg een Overwaterfles cadeau!

Overwater Verzekeringen

Als ondernemer wilt u alle tijd besteden aan het runnen van uw bedrijf. Hier hoort een uitgekiend verzekeringspakket bij. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke risico’s die de bedrijfsvoering kunnen belemmeren.

Als financieel partner kijken wij samen met u naar uw persoonlijke situatie en geven wij een onafhankelijk advies. Ons doel is om te zorgen dat alles voor u tot
in de puntjes is geregeld. Wij kijken voortdurend naar de laatste trends en bieden we nieuwe producten die hierop inspelen. Zo bent u ook in de toekomst goed verzekerd en kunt u zich met uw bedrijf volledig richten op waar u goed in bent!

Overwater Pensioenen

Plannen maken voor de toekomst ligt aan de basis van een goed pensioenadvies. Maar als ondernemer is het naast het regelen van een pensioen ook belangrijk om na te denken over inkomensderving bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Wij verzorgen ook collectieve pensioenen en verzuimverzekeringen voor ondernemingen. Ons uitgangspunt is dat het geregeld moet zijn zoals u dat
wenst en dat wij de voortgang regelen. Hierdoor kunt u zich in uw bedrijf volledig richten op datgene waar u goed in bent en zorgen wij ervoor dat uw pensioen goed geregeld is.

Overwater Hypotheken

Het afsluiten van een hypotheek is één van de belangrijkste financiële beslissingen die u neemt. U gaat immers een langdurige financiële verbintenis aan en u wilt er zeker van zijn dat u de meest passende advies ontvangt, met de meest gunstige aflossing en rente combinatie.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw hypotheek. Als volledig onafhankelijk adviseur kijken wij altijd naar uw specifieke situatie en bieden wij een oplossing die bij u past. Onze ervaren hypotheekspecialisten zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen op de hypotheekmarkt. Wij verzorgen het gehele traject, van offerte tot het passeren van de hypotheekakte bij de notaris.

Meer informatie

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.