Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Samen vinden wij de arbeidsongeschiktheidsverzekering die bij uw bedrijf past.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt het inkomen van ondernemers tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Bij het bepalen van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering spelen verschillende aspecten een belangrijke rol. Bijvoorbeeld het beroep, het werk dat gedaan wordt en de periode die zelf financieel overbrugd kan worden bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Gerelateerde verzekeringen

Misschien zijn deze verzekeringen ook interessant voor u.

Hypotheek

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Hoeveel kunt u als zelfstandige lenen? Of bent u net gestart en wilt u weten of u wel een hypotheek kunt afsluiten? Wij helpen u graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Lees meer

Overlijdensrisico

Een overlijdensrisicoverzekering keert bij overlijden een vooraf bepaald, vast bedrag uit aan de nabestaanden, de zakelijke partner of de onderneming.

Lees meer

DGA pensioen

Met de DGA pensioenverzekering kunt u als directeur-grootaandeelhouder (DGA) uw pensioen verzekeren dat past bij uw persoonlijke situatie.

Lees meer

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.