Pensioen voor de DGA

https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/2020/03/bedrijf-scaled.jpg

Zorgeloos naar uw pensioen

Als ondernemer wilt u dat alles goed is geregeld. Dit geldt ook voor uw eigen pensioen.
Als pensioenadviseur helpen wij u hier graag bij. Als DGA pensioen opbouwen kan op verschillende manieren. Elke manier heeft voor- en nadelen. Hierbij kunt u denken aan een pensioenpolis bij een verzekeraar of het opbouwen van een pensioen door middel van een lijfrente.

Het is belangrijk om te kijken welke manier van pensioenopbouw het beste bij u en uw onderneming past. Misschien wilt u alleen een ouderdomspensioen opbouwen of moet er ook gekeken worden naar een nabestaandenpensioen. Aan de hand van uw wensen en doelen adviseren wij het best passende product. Daarnaast helpen wij natuurlijk met het afsluiten of opzetten van de voorziening

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over onze diensten? Plan dan hieronder een afspraak in met één van onze specialisten of bel ons op 0186820016. 

Pensioen adviseur
Kim Barendregt 

Afspraak inplannen
https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/20201201-Overwater-Kim-1000px.jpg

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.