Particulier & ZZP’er

Of u nu als starter, doorstromer of als zzp'er opzoek bent naar een hypotheek: wij denken graag proactief met u mee. Overwater, als onafhankelijk hypotheekadviseur, gaat graag met u aan de slag om in uw persoonlijke situatie de meest passende oplossing te vinden. Hieronder hebben wij voor u een aantal verschillende situaties uitgewerkt zodat u inzicht krijgt in hoe uw hypotheekproces eruit kan zien.

Een eerste huis kopen

Bent u van plan om uw eerste huis te kopen? Dan vormt dat in de regel een spannende tijd waarin u over veel zaken moet nadenken en belangrijke beslissingen moet nemen.

Een ander huis kopen

Heeft u een eigen woning en bent u van plan om binnenkort een ander huis te kopen? Dan krijgt u met meer zaken te maken dan toen u uw eerste woning kocht.

Hypotheek voor zzp'ers

Als u als zelfstandig ondernemer een hypotheek gaat aanvragen werkt dat anders dan wanneer u in loondienst bent. Hieronder leggen we u uit hoe het werkt met een hypotheek als u zelfstandig ondernemer bent

Hypotheekadvies

Bij de aankoop van een woning verzorgen wij voor u het hele traject, van offerte tot aan het passeren van de hypotheek bij de notaris.

Nationale Hypotheek Garantie

Nationale Hypotheek Garantie zorgt ervoor dat de geldverstrekker de garantie krijgt dat de hypothecaire lening wordt terugbetaald.