Inboedelverzekering

Samen vinden wij de inboedelverzekering die bij u past.

De spullen in uw huis kunnen op veel manieren beschadigen. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak groot. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van dit soort gebeurtenissen. Voor het huis zelf kunt u een opstalverzekering afsluiten.

Standaard dekking of uitgebreide dekking

Over het algemeen dekt een inboedelverzekering schade aan de spullen in uw huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, vorst of een explosie.

Vaak kunt u naast de standaard dekking ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. Voor zeer waardevolle spullen, zoals sieraden, kunt u een speciale kostbaarhedenverzekering afsluiten.

https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/2019/10/woonhuisverzekering-afbeelding-1.jpg
https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/2019/10/klantenservice-afbeelding-2.png

Verschil inboedelverzekering en opstalverzekering

Alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is) behoort tot uw woonhuis. Dit verzekert u via de opstalverzekering (of woonhuisverzekering). Alles wat niet vastzit aan uw huis, maar er wel in staat valt onder de inboedelverzekering.

 

Afspraak inplannen

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze inboedelverzekeringen? Stel uw vraag dan via ons contactformulier,
bel ons op: 0186 82 00 00 of maakt direct een afspraak met één van onze specialisten.

Verzekeringskaarten

Op onze verzekeringskaarten vindt u meer informatie over onze inboedelverzekeringen van onze aanbieders.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.