Schade melden

Heeft u zelf schade geleden of heeft u schade aan anderen toegebracht, dan is het van belang dat u deze schade zo spoedig mogelijk bij ons meldt. Bij aanzienlijke letsel- en brandschade ontvangen wij uw melding graag telefonisch. Wij zijn indien nodig ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar. Voor noodgevallen kunt u contact opnemen met 06-10738304. Andere schademeldingen kunt u online bij ons indienen. Bij voorkeur ontvangen wij dan gelijk een door u ingevuld en ondertekend schademeldingsformulier.

Voor schade aan of door motorrijtuigen dient u een Europees Schadeformulier in te vullen. Voor overige schade een algemeen schadeaangifteformulier. Wij versturen automatisch een schadeaangifteformulier bij de bevestiging naar het door u opgegeven e-mail adres.


Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.