Pensioen voor de particulier

Het is belangrijk om tijdig naar uw pensioensituatie te kijken. Heeft u genoeg pensioen opgebouwd en kunt u na uw pensionering het leven leiden dat u voor ogen heeft? Misschien wilt u nog wat extra’s doen voor uw pensioen en bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn?

Allemaal vragen die Overwater Pensioenconsultants graag helpt beantwoorden. Wij geven u inzicht in uw pensioensituatie. Dit doen wij door middel van een vrijblijvend gesprek. Aan de hand van uw huidige pensioenopbouw, uw pensioenopbouw in het verleden en eventuele extra voorzieningen die u heeft getroffen. Samen met u kijken wij naar het totaalplaatje en of dit past bij uw wensen. Mocht uw situatie niet voldoende zijn dan kijken we naar de manieren die er zijn om uw pensioen aan te vullen. Vaak kunt u binnen de pensioenregeling bijsparen of heeft u nog fiscale ruimte die u kunt gebruiken voor een lijfrente. Wij kijken met u naar de best passende pensioenaanvulling.

https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/2020/03/lijfrente-scaled.jpg

Andere oplossingen voor de particulier

Wij adviseren ook over de volgende oplossingen

Uitvaart

De kosten van een uitvaart kunnen hoger zijn dan verwacht. Met een uitvaartverzekering kunt u uw nabestaanden deze zorg uit handen nemen. 

Lees meer Afspraak maken

Lijfrente

Een lijfrente sluit u af om extra pensioen op te bouwen of om eerder met pensioen te gaan. Een lijfrente is een verzekeringsproduct of een bankspaarproduct waarbij u periodiek of éénmalig geld inlegt om later een periodieke uitkering te krijgen.

Lees meer Afspraak maken

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.