Overlijdensrisicoverzekering

Samen vinden wij de overlijdensrisicoverzekering die bij uw bedrijf past.

Niemand wil er graag over nadenken, maar als u als ondernemer komt te overlijden geeft dit ingrijpende veranderingen voor de nabestaanden. Om negatieve financiële gevolgen te voorkomen is het goed om hier toch bij stil te staan. Is er nagedacht over het inkomen van uw partner of kinderen? En wat gebeurt er met uw bedrijf als u onverwacht komt te overlijden? Het is een prettige gedachte dat, als u er niet meer bent, de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar komt en dat uw nabestaanden voldoende kapitaal hebben om de financiële lasten te dragen en verder te kunnen leven zoals ze gewend zijn. Een overlijdensrisicoverzekering biedt u deze zekerheid.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze overlijdensrisicoverzekering? Stel uw vraag dan via ons contactformulier,
bel ons op: 0186 82 00 00 of maak direct een afspraak met één van onze specialisten.

Verzekeringskaarten

Op onze verzekeringskaarten vindt u meer informatie over onze overlijdensrisicoverzekering van onze aanbieders.

Gerelateerde verzekeringen

Misschien zijn deze verzekeringen ook interessant voor u.

DGA pensioen

Met de DGA pensioenverzekering kunt u als directeur-grootaandeelhouder (DGA) uw pensioen verzekeren dat past bij uw persoonlijke situatie.

Lees meer

Hypotheek

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Hoeveel kunt u als zelfstandige lenen? Of bent u net gestart en wilt u weten of u wel een hypotheek kunt afsluiten? Wij helpen u graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Lees meer

Arbeidsongeschiktheid

Verzeker uzelf van een inkomen bij ziekte of ongeval met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Lees meer

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.