Pensioen is de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde die van belang is bij het vervullen van vacatures en het optimaliseren van bestaande arbeidscontracten.

Samen met u kijken we naar uw wensen en de daarbij behorende uitgangspunten. Daarna brengen wij een maatwerkadvies uit en brengen wij de regeling onder bij de best passende pensioenuitvoerder.

Een onderdeel van het adviestraject is het informeren van de medewerkers. U wilt natuurlijk dat de pensioenregeling zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk wordt uitgelegd. Wij zijn erin gespecialiseerd om dit op een manier te doen die bij uw organisatie past.

Na het tot stand komen van een pensioenregeling moet deze worden onderhouden. Dit onderhoud bestaat uit financieel administratief beheer, het verwerken van wijzigingen door het komen of gaan van de medewerkers, het begeleiden en adviseren bij waardeoverdracht en het beantwoorden van vragen van uw medewerkers. Wij verzorgen dit onderhoud op basis van een vast bedrag per medewerker (abonnement).

https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/20201201-Overwater-werksituatie-3-scaled.jpg

Aanvullende oplossingen voor de werknemers

Wij adviseren ook over de volgende oplossingen

Collectieve ongevallen

De collectieve ongevallenverzekering keert eenmalig een bedrag uit als uw werknemers overlijden of blijvend invalide raken.

Lees meer

Verzuim

Uw onderneming loopt financiële risico’s door zieke of arbeidsongeschikte werknemers. Wij adviseren u graag.

Lees meer Afspraak maken

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.