Werkmaterieelverzekering

Samen vinden wij de werkmaterieelverzekering die bij uw bedrijf past.

Een werkmaterieelverzekering verzekert zowel zelfrijdend als niet zelfrijdend materieel (machines). Een werkmaterieelverzekering beschermt u tegen onvoorziene kosten door schade aan het werkmaterieel zelf, of door schade veroorzaakt door werkmaterieel. Er geldt ook een vergoeding voor schade aan kabels, buizen, leidingen en ondergrondse eigendommen.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze werkmaterieelverzekering? Stel uw vraag dan via ons contactformulier,
bel ons op: 0186 82 00 00 of maakt direct een afspraak met één van onze specialisten.

Verzekeringskaarten

Op onze verzekeringskaarten vindt u meer informatie over onze bedrijfsschadeverzekering van onze aanbieders.

Gerelateerde verzekeringen

Misschien zijn deze verzekeringen ook interessant voor u.

Bestel-/vrachtauto

Schade die u met uw vrachtauto veroorzaakt, verzekert u met de bestel-/vrachtautoverzekering. Ook schade aan uw eigen vrachtwagen is verzekerd.

Bedrijfsauto

Autoschade kost vaak meer dan alleen de reparatie. Vooral als uw bedrijf afhankelijk is van de mobiliteit van uw bedrijfsauto’s. Een bedrijfsautoverzekering heeft als doel schade aan of veroorzaakt door uw eigen bedrijfsauto te verzekeren.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.