Pensioen

Uw pensioen is belangrijk voor nu en voor later. Ook al is uw pensioenleeftijd nog ver weg, het is verstandig om op tijd over uw pensioen na te denken. Als werkgever betekent dit het bieden van een goede secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van een pensioenregeling.

Als ondernemer dient u zelf een voorziening te regelen. Als particulier betekent dit het tijdig in kaart brengen van uw pensioensituatie en zo nodig actie ondernemen. Overwater Pensioenconsultants is gespecialiseerd in het begeleiden van zowel de werkgever, de ondernemer als de particulier. Daarnaast richten wij ons als adviesbureau op de pensioencommunicatie die steeds belangrijker wordt.

Pensioen voor de DGA

Bij goed ondernemerschap past ook het kiezen van een goede pensioenvoorziening voor de DGA.

Pensioen voor de medewerkers

Collectief pensioen is een gezamenlijke pensioenregeling voor een groep medewerkers. Hoe vult u als werkgever zo’n collectief pensioen het beste in? Wij denken graag met u mee.

Pensioen voor de ZZP'er

Bij het zelfstandig ondernemen past ook het kiezen van een goede pensioenvoorziening.

Pensioen voor de particulier

Het is belangrijk om tijdig naar uw pensioensituatie te kijken.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.