Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ondernemen betekent niet het alleen maken van winst, het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Als ondernemer hebben wij maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij doen dit door het leveren van toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers: inventariseren, adviseren en (alleen als het nodig is) verzekeren. Natuurlijk geldt dit ook voor onze medewerkers. Dat vullen wij in door het bieden van goede arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en het actief deelnemen aan de verdere ontwikkeling van de onderneming.

Door het leveren van een bijdrage aan de samenleving. Wij gaan bijvoorbeeld zuinig om met energie en hebben zonnepanelen laten plaatsen en hebben wij onze tl-verlichting vervangen voor LED lampen welke (veel) zuiniger zijn en langer meegaan. Uit oogpunt van duurzaamheid versturen wij geen fysieke polisvoorwaarden. Daarom hebben wij voor u de polisvoorwaarden online beschikbaar gesteld.

https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/2020/03/FotografieIngeborgvanBruggen-1238.jpg

Ook sponsoren wij goede doelen en verenigingen, zoals:

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.