Werknemersschadeverzekering

Samen vinden wij de bedrijfsschadeverzekering die bij uw bedrijf past.

De werkgever draait steeds vaker op voor schade als gevolg van ongelukken van werknemers die op het eerste gezicht niet direct met het werk te maken hebben. De werknemersschadeverzekering is speciaal ontwikkeld voor werkgevers om de kosten van werkgerelateerde schade bij uw werknemers of andere personen te dekken. Deze verzekering verzekert werknemers tegen schade die zij oplopen terwijl zij werkzaamheden voor u uitvoeren of onder uw directe aanwijzingen staan. Een werknemersschadeverzekering stelt uw werknemers schadeloos wanneer zij financiële schade oplopen door een ongeval tijdens werktijd, woon-/werkverkeer, bedrijfsuitjes of andere arbeidsgerelateerde situaties.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze werknemersschadeverzekering? Stel uw vraag dan via ons contactformulier,
bel ons op: 0186 82 00 00 of maakt direct een afspraak met één van onze specialisten.

Verzekeringskaarten

Op onze verzekeringskaarten vindt u meer informatie over onze werknemersschadeverzekering van onze aanbieders.

Gerelateerde verzekeringen

Misschien zijn deze verzekeringen ook interessant voor u.

WGA eigen beheer

Wilt u eigenrisicodrager voor de WGA worden? Dan draagt u het risico voor de arbeidsongeschiktheid van uw (ex-)werknemers. De betaling van de WGA-uitkering en de kosten van de re-integratie komen voor uw rekening.

WIA

Met een WIA-verzekering zorgt u dat uw medewerkers niet voor financiële verrassingen komen te staan als ze langdurig arbeidsongeschikt raken.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.