Collectieve ongevallenverzekering

Samen vinden wij de collectieve ongevallenverzekering die bij uw bedrijf past.

Een collectieve ongevallenverzekering geeft een uitkering aan uw werknemers bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval of aan hun nabestaanden bij overlijden. Ongevallen zijn zowel binnen als buiten werktijd verzekerd. Hoeveel premie u betaalt, hangt af van het aantal verzekerde medewerkers, de loonsom, de werkzaamheden, de dekking en de verzekerde bedragen. Wij maken graag een berekening voor u.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs

Bij Overwater inventariseren we uw risico’s en adviseren we u graag, indien nodig, welke verzekering daarbij past.
Altijd samen met een vaste adviseur die ook later uw contactpersoon blijft.

Maak een afspraak

John Ruizeveld

Gerelateerde verzekeringen

Misschien zijn deze verzekeringen ook interessant voor u.

WIA

Met een WIA-verzekering zorgt u dat uw medewerkers niet voor financiële verrassingen komen te staan als ze langdurig arbeidsongeschikt raken.

WGA eigen beheer

Wilt u eigenrisicodrager voor de WGA worden? Dan draagt u het risico voor de arbeidsongeschiktheid van uw (ex-)werknemers. De betaling van de WGA-uitkering en de kosten van de re-integratie komen voor uw rekening.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.