Terug

Internationaal Historisch Festival Panningen

Op 27 en 28 juli staat het Internationaal Historisch Festival in Panningen weer op het programma. Ook dit jaar komen we ook weer naar het grootste oldtimer evenement van Europa. Sinds jaar en dag komen wij als assurantiekantoor al op het festival in Panningen. Dit is dan ook een heel mooi moment om vragen te beantwoorden, toelichting te geven en eventuele onduidelijkheden omtrent het verzekeren van oldtimers weg te nemen.

Laatstgenoemde aspecten worden toegelicht door onze oldtimer-specialisten, die gespecialiseerd zijn in het adviseren van oldtimer verzekeringen. Op een festival als Panningen kunnen we ook niet ‘alleen’ komen. Net zoals voorgaande jaren nemen wij onze eigen tractor mee richting het Internationaal Historisch Festival. Wij hebben er zin in en zien u graag bij onze stand in Panningen!

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.