Terug

Zomervakantie 2020 – Hoe zit het nu met uw reisverzekering?

Nu de vakantieperiode weer is aangebroken, ontvangen wij weer regelmatig vragen hoe het zit met de dekkingen op een reisverzekering. Veel van deze vragen zijn corona gerelateerd. De antwoorden op deze vragen zijn afhankelijk van verschillende factoren en kunnen verschillen van dag tot dag. De situatie in de wereld en de reacties hierop van de verzekeraars veranderen namelijk snel.

Voor de antwoorden op uw vragen, volgen wij de koers van de verzekeraars. Wij werken met verschillende verzekeraars en met verschillende reisverzekeringen, hierdoor is het voor ons lastig om een eenduidig antwoord te kunnen geven. Wanneer u vragen heeft over de gevolgen van de coronacrisis op uw reisverzekering, zoeken wij dat graag voor u uit. Op voorhand dient u rekening te houden met het reisadvies dat wordt afgegeven

Reisadviezen RIVM
door het RIVM over de regio wanneer u afreist. Wanneer u afreist naar een gebied waar op het moment van vertrek een negatief reisadvies is afgegeven, geldt dat er geen dekking is wanneer u niet terug kunt reizen en verplicht langer moet verblijven op uw locatie.

Sites om in de gaten te houden voor vertrek:
Klik hier voor een actueel overzicht van reisadviezen voor de landen in Europa.
Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde reisadviezen per land.

Vhierragen?
Wanneer u vragen heeft over uw reisverzekering staan wij graag voor u klaar. Wij willen u adviseren om voor vertrek zich goed in te lezen en eventueel door ons te laten informeren zodat u achteraf niet voor een verrassende situatie komt te staan. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@overwater-assurantie.nl, te bellen naar 0186-820000 of door contact op te nemen met uw adviseur

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.