Heeft u net als vele andere Nederlanders een boot gekocht voor een watersportvakantie in eigen land? Zorg er dan voor dat u goed verzekerd het water op gaat. Of u nu een zeilboot, jacht, motorboot of sloep heeft gekocht. In goed overleg met onze adviseurs kiest u zelf de dekking die het beste bij u persoonlijke situatie past.

Dekkingen van de bootverzekering

Uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering biedt alleen in beperkte gevallen dekking voor een schade die is veroorzaakt met een vaartuig. Het is daarom raadzaam om in ieder geval een aansprakelijkheidsverzekering voor uw boot af te sluiten. Als aanvulling daarop is het mogelijk om uw boot beperkt- of volledig casco te verzekeren. Bij beide casco dekkingen is nautische apparatuur standaard meeverzekerd.

Aanvullende dekkingen

Als aanvullende dekking kan de rechtsbijstand dekking worden afgesloten. U bent hiermee verzekerd voor verhaalservice in het geval van schade. Daarnaast kan de verzekering worden gebruikt bij geschillen over garantie of uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Met de ongevallenverzekering zijn de opvarenden verzekerd. Deze verzekering keert een bedrag uit wanneer na een ongeval sprake is van blijvende invaliditeit of overlijden.

Dekking particuliere verhuur

Wil uw klant de boot verhuren aan particulieren? Dan biedt de dekking Particuliere verhuur uitkomst. Deze dekking kan alleen worden gekozen in combinatie met een Volledig Casco dekking. Met deze dekking is ook de aansprakelijkheid voor u als verhuurder naar de huurder meeverzekerd.

Snel en vakkundig schadeherstel

In geval van schade kunt u gebruik maken van het schadeherstelnetwerk. De watersportherstelbedrijven binnen dit landelijke netwerk zijn door de verzekeraar geselecteerd vanwege hun kwaliteit en service. Wij regelen de financiële afwikkelingen rechtstreeks met de hersteller en u heeft 2 jaar garantie op de reparatie.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen over onze verzekeringsmogelijkheden neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0186-820000 of via de mail op info@overwater-assurantie.nl.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.