Heeft u één of meerdere paarden op uw stal staan, van uzelf óf van derden? Dan willen wij u adviseren eens goed naar de dekkingen van uw aansprakelijkheidsverzekering te kijken. Bent u particulier en heeft u zelf paarden, dan is het niet vanzelfsprekend dat deze onder uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering vallen. Dit kan ook het geval zijn voor uw aansprakelijkheidsrisico wanneer u ondernemer bent.

Periodiek is het goed om uw aansprakelijkheidsverzekering tegen het licht te houden. Zijn de activiteiten die u thuis, op uw bedrijf of extern verricht bekend bij de verzekeraar? Staan uw paarden bij derden óf staan er paarden van derden bij u, hoe is dit dan geregeld? Is er een stallingsovereenkomst gemaakt waarin afspraken zijn vastgelegd? Staat in deze overeenkomst ook iets opgenomen over de ruiterspullen die bij u in de zadelkamer liggen of die u daar opbergt?

Dit zijn zo maar enkele onderwerpen die van invloed kunnen zijn op de (beperking van de) aansprakelijkheid en de verzekering. Uiteraard denken wij ook graag mee over het verzekeren van de gebouwen, roerende zaken of bijvoorbeeld uw trailer.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze hippische adviseur John Ruizeveld. U kunt hem bereiken op 0186-820000 of via john@overwater-assurantie.nl.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.