Terug

Gratis gesprek tijdens de Pensioen3daagse

Tijdens de jaarlijkse Pensioen3daagse vraagt de overheid extra aandacht voor het pensioen. Ook wij vinden uw pensioen erg belangrijk. Wij doen dan ook graag mee aan de Pensioen3daagse die plaatsvindt van 3 t/m 5 november 2020.

Tijdens deze dagen kunt u bij ons terecht voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek geven wij u graag meer inzicht in uw pensioensituatie. Welke gevolgen heeft eerder stoppen met werken voor uw pensioen? Heeft u er wel eens over nagedacht om gedeeltelijk eerder te stoppen of juist langer door te werken?

U kunt niet alleen bij ons terecht voor vragen over het pensioen dat u heeft opgebouwd bij uw werkgever. Wij helpen u ook graag verder met al u vragen rond om pensioen aanvullingen zoals een lijfrente voor aanvullingen op uw pensioen.

Bent u geïnteresseerd in een adviesgesprek? U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar amber@overwater-pensioen.nl of bellen naar 0186-820000.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.