Terug

Onze nieuwe collega Kim Barendregt stelt zich graag voor

Mijn naam is Kim Barendregt, 38 jaar oud en woonachtig in Barendrecht. Sinds 1 september 2020 ben ik werkzaam bij Overwater als pensioenadviseur.

18 jaar geleden ben ik het pensioenvak ingerold en heeft pensioen mij gepakt. Ik vind het een uitdaging om de complexe materie van pensioen op een begrijpelijke wijze uit te leggen en op die manier het enthousiasme aan te wakkeren om proactief aan de slag te gaan met pensioen.

Na jaren voor een pensioenuitvoerder te hebben gewerkt en veel ervaring en kennis te hebben opgedaan, heb ik heel veel zin om het vak vanuit de kant van adviseur te benaderen.
Met mijn collega’s sta ik elke dag klaar om samen met u uw pensioensituatie door te nemen en te onderzoeken of die aansluit bij uw wensen voor de toekomst. Ook u als werkgever adviseren wij graag over pensioen voor uzelf en uw werknemers.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.