Zowel De Zeeuwse als Nationale Nederlanden verruimen de WA dekking van de (bestel)autoverzekering. Bedrijfsauto’s mogen door horecabedrijven worden gebruikt voor maaltijdbezorging. Deze dekking geldt totdat de maatregelen met betrekking tot de sluiting van de horeca vanwege het coronavirus worden ingetrokken. Het bezorgen van maaltijden is normaal gesproken uitgesloten in de voorwaarden van beide verzekeraars. Wanneer deze regeling weer wordt ingetrokken zullen wij u daarvan op de hoogte stellen.

Wanneer u niet zeker weet bij welke verzekeraar uw bedrijfsauto is verzekerd, helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken via de gebruikelijke weg door ons te bellen op: 0186-820000 of stuur een e-mal naar info@overwater-assurantie.nl

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.