Terug

Overwater Hypotheekadvies

Overwater heeft haar dienstverlening uitgebreid. Naast verzekeringen en pensioenen kunt u nu ook bij ons terecht voor hypotheekadvies.

Overwater Hypotheekadvies: staat voor maatwerk, professioneel, en betrokken

Maatwerk: op basis van de uitkomst van het adviesgesprek adviseren wij u de meest geschikte hypotheek met de bijbehorende hypotheekverstrekker.
Professioneel: door onze kennis en ervaring van de (lokale) markt zijn wij dé gesprekspartner voor u op hypothecair gebied.
Betrokken: Wij vinden het opbouwen, onderhouden en indien gewenst het uitbouwen van een goede samenwerking erg belangrijk.

Hypotheekadvies en –bemiddeling

Bij de aankoop van uw woning verzorgen wij voor u het hele traject, van de eerste intake tot aan de begeleiding bij de notaris. Dit geldt uiteraard ook bij andere advies- en bemiddelingstrajecten, zoals bij oversluiten of het verhogen van uw bestaande hypotheek. Onze hypotheekspecialisten hebben veel ervaring en zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de hypotheekmarkt. Samen met u kijken wij naar uw individuele wensen en mogelijkheden, om u van een passend hypotheekadvies te voorzien.

Wist u dat?

  • U tegenwoordig door de lage rente uw oversluitboete vaak snel en eenvoudig terugverdient?
  • U via oversluiten uw aflosvrije hypotheek kunt oversluiten naar een annuïteiten hypotheek tegen mogelijk lagere lasten?
  • U uw hypotheek kunt verhogen en dit consumptief kunt gebruiken of voor de aankoop van een andere (vakantie) woning?
  • U bij een oversluiting in sommige gevallen de bijkomende kosten kunt meefinancieren, zodat u geen eigen middelen nodig heeft?

Een hypotheek bij aankoop van een woning
Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing. U gaat een langdurige financiële verbintenis aan en wenst zekerheid over de keuze voor de meest passende oplossing van voorwaarden, aflossing en rente.

Een hypotheek oversluiten of aanpassen

Met de huidige lage rentestand is het wellicht interessant om uw bestaande hypotheek over te sluiten tegen een gunstiger tarief. Onze specialisten adviseren of dit voor u lonend is. Dit kan bestaan uit een lagere maandlast, een versnelde aflossing of ruimte om een verbouwing te doen.

Wilt u meer weten over hypotheekadvies of andere diensten van ons bedrijf dan bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor of mail naar harmen@overwater-hypotheek.nl

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.