Terug

Nieuwe WOZ-waarde ontvangen?

Pensioencommunicatie is er in vele vormen. Dit is maar goed ook. Pensioen wordt door de meeste mensen als een ingewikkeld onderwerp beschouwd. Iets wat ver in de toekomst ligt en waar op dit moment geen aandacht aan gegeven hoeft te worden. Niets is minder waar. Door de veranderingen in het pensioenstelsel en de vaak versoberde regelingen via de werkgevers is het extra belangrijk om vroegtijdig naar uw pensioen te kijken.

Pensioen 1-2-3
Het Pensioen 1-2-3 biedt nieuwe en bestaande deelnemers informatie over de pensioenregeling.
In laag 1 kunt u de belangrijkste uitgangspunten van de pensioenregeling terugvinden. Wilt u meer informatie over de uitgangspunten, dan kun u kijken in laag 2. Deze laag gaat dieper in op alle informatie uit laag 1. In laag 3 kunt u alle documenten met betrekking tot de pensioenregeling terugvinden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het pensioenreglement. In het pensioenreglement staan alle uitgangspunten tot in detail uitgewerkt. Na het lezen van het Pensioen 1-2-3 heeft u antwoord gekregen op belangrijke vragen zoals:

  • Wat biedt mijn pensioenregeling wel?
  • Wat biedt mijn pensioenregeling niet?
  • Hoe bouw ik pensioen op?
  • Welke keuzes heb ik?
  • Wanneer moet ik in actie komen?

Mijnpensioenoverzicht.nl
Op mijnpensioenoverzicht.nl kunt u een totaaloverzicht van alle opgebouwde en te bereiken pensioenaanspraken die u heeft opgebouwd terugvinden. Daarnaast kunt u terugvinden hoeveel AOW u vanuit de overheid gaat ontvangen.

U heeft de informatie en dan?
Wanneer u de informatie heeft bekeken, hopen wij natuurlijk dat u meer inzicht in uw pensioen heeft gekregen. Hoeveel pensioen gaat u ontvangen en op welke leeftijd? Is dit genoeg voor de levenssituatie die u voor ogen heeft of moet u in actie komen? Vaak zijn dit vragen die u zelf kunt beantwoorden, maar wij begrijpen ook heel goed dat u soms wat hulp kunt gebruiken. Als u bijvoorbeeld wat extra’s wilt doen, welke mogelijkheden heeft u dan en wat past het beste bij uw situatie? Dit zijn vragen waarbij een pensioenadviseur u op weg kunt helpen.

Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van uw pensioensituatie en het beantwoorden van uw vragen. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@overwater-pensioen.nl

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.