Terug

Verzekeren is mensenwerk

Verzekeringen worden vaak gezien als ‘’noodzakelijk kwaad’’. Het is geen favoriete materie voor mensen om hiermee bezig te zijn. Toch mogen wij bij Overwater Verzekeringen Pensioenen en Hypotheken dagelijks mensen helpen op dit vakgebied. Bij Overwater staat persoonlijk contact voorop en helpen wij mensen bij het maken van de juiste keuzes. Wij spreken samen over wat men belangrijk vindt en hoe dit zo goed mogelijk beschermd kan worden.

Het gaat ons niet om de producten die te koop zijn. Wij zijn geen verkopers, maar adviseurs. Wij helpen graag mensen. Samen nuchter nadenken over risico's, mogelijkheden en keuzes die er zijn om tot een passend advies te komen. Preventie en aanverwante zaken worden besproken. Als het dan een keer fout gaat en er is schade, dan wordt bewezen dat het goed is dat er samen vooraf goed over nagedacht is. Mensenwerk dus. Het geeft ons voldoening als u in de gaten heeft dat het ons niet om de verzekeringen op zichzelf gaat, maar dat u oprechte betrokkenheid voelt en ervaart dat wij het werk doen vanuit uw belang. Dan zijn de kosten minder belangrijk, want een goed advies zou best eens veel meer waard kunnen zijn dan wat het kost.

Regelmatig krijgen wij van nieuwe relaties te horen dat zij premies betalen voor hun verzekeringsportefeuille, maar eigenlijk geen idee hebben of de beschermende werking waar hun verzekeringspakket voor bedoeld is, ook in werking zou treden bij een schade. Die hoop is er, maar eigenlijk hebben ze geen idee. En natuurlijk zijn er mensen met verzekeringen met clausules en voorwaarden waar niet aan voldaan wordt. Dan weet u zeker dat u eigenlijk voor een bepaalde schijnzekerheid aan het betalen bent. Heel fijn om mensen daar op te kunnen wijzen en hen ermee te kunnen helpen. Zowel ondernemers als particuliere relaties, er is nog zoveel mooi werk te verrichten.
Wilt u advies over uw verzekeringspakket of andere diensten van ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via 0186-820000 of mail naar p.francke@overwater-assurantie.nl.

Persoonlijk contact en vrijblijvend advies
Persoonlijk contact staat bij Overwater voorop en daarom kunt u naast een gesprek op afspraak ook terecht tijdens ons inloopspreekuur. Elke vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, op onze locaties in Oud-Beijerland en Mijnsheerenland.

Meer over Overwater Verzekeringen

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.