Terug

Klaar voor de toekomst?

Particulieren en bedrijven kunnen hun verzekeringspakket rechtstreeks bij een verzekeraar of bij een tussenpersoon onderbrengen. De bedieningsconcepten van beiden kunnen sterk verschillen. Dit wil niet zeggen dat het één beter of slechter is, maar het onderbrengen van het pakket bij een tussenpersoon heeft vaak wel voordelen. De meeste particulieren en bedrijven waarderen het als er vaste aanspreekpunten zijn, die de regio kennen maar ook kennis van zaken hebben. Juist op de bedrijvenmarkt is dit essentieel, want ondernemers willen zich richten op het optimaliseren van hun bedrijf waarbij allerlei wettelijke regelingen van invloed kunnen zijn op hun verzekeringspakket. Dit wordt als lastig ervaren en daarom wordt een partner gezocht die hem of haar bijstaat op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken.

Wat is het voordeel van het samenwerken met ons kantoor?
Naast het onderbrengen van uw zakelijke en/of particuliere verzekeringspakket kunnen wij u niet alleen adviseren over de pensioenregelingen van uw personeel en uw eigen pensioen maar ook over het afsluiten of aanpassen van uw hypotheek. Uw aanspreekpunten zijn gespecialiseerde, ervaren en betrokken adviseurs die op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en mogelijkheden op hun vakgebied. Door rekening te houden met uw eisen en wensen en mee te denken in oplossingen, ontvangt u een voorstel van ons dat hierop aansluit. U bent verzekerd dat alles goed geregeld is en daardoor kunt u zich richten op datgene waar u goed in bent.

Vrijblijvend gesprek?
Of u nu een ondernemer of een particulier bent, wij gaan graag met u in gesprek. Bij een ondernemer zal het eerste gesprek veelal een persoonlijk gesprek op het bedrijf zijn. De gesprekken met u als particulier kunnen bij u thuis of bij ons op kantoor plaatsvinden. Uiteraard worden hierbij de COVID-19 richtlijnen in acht genomen. Een online gesprek behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Het gesprek vindt op het tijdstip plaats dat u het beste past. Wij zetten u en/of uw bedrijf centraal en hebben periodiek contact met elkaar om te controleren of alles nog up-to-date is.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact met ons zodat wij elkaar op korte termijn kunnen ontmoeten! U kunt ons bereiken op 0186-820000 of stuur een e-mail naar john@overwater-assurantie.nl

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.