Collectief pensioen

Samen vinden wij de collectieve pensioenregeling die bij uw bedrijf past.

Zorgeloos naar uw pensioen

Pensioen is de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde die van belang is bij het vervullen van vacatures en het optimaliseren van bestaande arbeidscontracten. Ons advies ziet toe op de te kiezen pensioentoezegging, de te kiezen uitvoerder en manier van financieren.

Na het tot stand komen van een pensioenregeling moet deze worden onderhouden. Dit onderhoud bestaat uit financieel administratief beheer, het verwerken van wijzigingen door het komen of gaan van werknemers, het begeleiden en adviseren bij waardeoverdracht en het beantwoorden van vragen van uw medewerkers. Wij verzorgen dit onderhoud op basis van een vast bedrag per werknemer (abonnement).

Meer informatie

Heeft u een vraag over ons collectief pensioen? Stel uw vraag dan via ons contactformulier, bel ons op: 0186 82 00 16 of maakt direct een afspraak met één van onze specialisten.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.