Een eerste huis kopen?

Bent u van plan om uw eerste huis te kopen? Dan vormt dat in de regel een spannende tijd waarin u over veel zaken moet nadenken en belangrijke beslissingen moet nemen. Niet alleen over de keuze van uw woning, ook over hoe u die gaat financieren. Wij helpen u hier graag bij.

Als starter op de woningmarkt is het belangrijk om goed inzicht te krijgen in uw wensen en uw mogelijkheden. Over woonwensen hebben starters vaak concrete ideeën, maar over het financieren van hun woning is het beeld vaak minder scherp.

Hoeveel mag u lenen?

Daarnaast mag u sinds 2018 maximaal 100% van de woningwaarde lenen. Dit geldt voor iedereen, tenzij u gebruik maakt van bijzondere bepalingen zoals energiebesparende maatregelingen.
Maximale hypotheek

Allereerst wilt u natuurlijk weten wat u maximaal kunt lenen, zodat u gericht op zoek kunt gaan naar uw eerste huis. Ons advies: kijk niet alleen naar uw maximale hypotheek, maar ook naar het maximale bedrag dat u per maand wilt besteden aan uw woonlasten. U moet immers ook genoeg overhouden om leuke dingen te blijven doen!

Wij helpen u graag om de maximale hypotheek vast te stellen die bij u past én genoeg ruimte biedt om uw droomhuis te kunnen kopen.

 

https://overwater-advies.nl/wp-content/uploads/spaarhypotheek.jpg

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag

Wij helpen u grag

Contact opnemen

Harmen Groenhuizen

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.