WIA-verzekering

Samen vinden wij de WIA-verzekering die bij uw bedrijf past.

Als uw medewerker ziek wordt of door een ongeval niet meer kan werken dan betaalt u de eerste twee jaar het loon door, zoals in de arbeidsvoorwaarden is afgesproken. U doet er bovendien samen alles aan om de medewerker terug te laten keren op het werk. Lukt dit ondanks alle inspanningen niet? Dan krijgt uw medewerker te maken met de wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA). Het inkomen kan dan behoorlijk achteruit gaan en zelfs op bijstandsniveau uitkomen. Met een WIA-verzekering kan het inkomensverlies worden opgevangen.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze WIA-verzekering? Stel uw vraag dan via ons contactformulier,
bel ons op: 0186 82 00 00 of maakt direct een afspraak met één van onze specialisten.

Verzekeringskaarten

Op onze verzekeringskaarten vindt u meer informatie over onze WIA-verzekering van onze aanbieders.

Gerelateerde verzekeringen

Misschien zijn deze verzekeringen ook interessant voor u.

Ziekengeld

Verzeker tijdelijke arbeidsongeschiktheid door een ziekengeldverzekering of verzuimverzekering af te sluiten.

Werknemersschade

De werknemersschadeverzekering is een aanvullende verzekering. De verzekering geldt als vangnet voor situaties waarin door werknemers in verband met hun werkzaamheden, tijdens woon-werkverkeer of tijdens (personeels)activiteiten geleden schade niet wordt vergoed.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.